Yoga & meditatie activiteiten

Nieuw! Feet up lessen
Woensdag 28 maart 2018 om 19.15 uur start er weer een serie van 8 feet up lessen.
De kosten zijn € 87.50 per serie van 8
Aanmelden via info@bodyglow.nl

Ouder en kind yoga

Wilt u graag iets leuks doen samen met uw kind? Geef u dan op voor de ouder en kind yoga.                 Geniet samen van de yogahoudingen, die ook voor de kinderen erg herkenbaar en leuk zijn zoals de hond, kat en kameel. Uiteraard is er tijd voor ontspanning.

De kosten zijn € 10,00 per stel voor 1x een losse les. De eerstvolgende datum = 25 maart 2018 van 10.00 – 11.00 uur. Geef je op via: info@bodyglow.nl


Partner yoga

De partner yoga duurt 1,5 uur en is een losse les waarin je leert ontspannende en leuke yogahoudingen samen met je partner te beoefenen. Je kunt je dus gewoon per les opgeven.

U kunt informatie opvragen wanneer er weer een partneryoga les zal plaatsvinden.

De kosten zijn € 15,- per stel.


Meditatiecursus 

BodyGlow geeft een aantal keer per jaar een serie meditatie lessen. Bent u nog niet bekend met meditatie of wilt u zich wat meer verdiepen in deze heerlijke ontspanningsmethode? Dan is de acht wekelijkse cursus iets voor u. We gaan in op het doel en nut van de meditatie; er zal wekelijks kort worden ingegaan op een thema, maar we gaan voornamelijk zelf oefenen met mediteren. Thema’s die aan bod komen zijn; bewustwording, loslaten, visualiseren, ademhalingsoefeningen, stiltemeditatie etcetera.

De kosten bedragen € 87,50 voor 8 lessen.  Graag informeren wij u over de data.

Meditatielessen voor kinderen!
Ook organiseren wij 4 meditatielessen voor kinderen, waarin kinderen leren hoe ze zich kunnen ontspannen door middel van ademhaling en meditatie. De leeftijd van deze groep ligt tussen de 6 en 12 jaar.
Informeer naar de mogelijkheden,
de kosten voor de 4 lessen zijn € 30.00

Chakra cursus

In deze cursus leert u alles over wat chakra’s (energieknooppunten in ons lichaam)zijn, wat ze voor ons betekenen op het lichamelijke, geestelijke en emotionele vlak. Ook leer je wat wij er zelf aan kunnen doen de chakra’s in balans te brengen of te houden.

De cursus bestaat uit 14 lessen van een uur. In de eerste les worden de chakra’s in het algemeen behandeld. Vanaf les twee wordt elke les een chakra en haar kenmerken en eigenschappen behandeld.

De lesinhoud ziet er als volgt uit:

  • wat chakra’s zijn
  • wat voor invloed hebben wij op onze chakra’s
  • wat kunnen we doen om ze in balans te brengen en te houden
  • energie oefeningen
  • bewust worden van je lichaam
  • chakra meditaties
  • mudra’s voor de chakra’s

Stuur even een mail naar info@bodyglow.nl voor de nieuwe cursusdata

De kosten zijn: € 120,-

 

CHAKRA YOGA voor kinderen

“Stevig in je schoenen staan”.

Dit is een les over lichaamsbewustzijn. We starten met een meditatieles over de aarde, de grond onder onze voeten. In de les vertellen we over het chakra, waar het voor staat: je veilig en geborgen voelen. De kleur die erbij hoort: rood. Iets over het zintuig dat bij dit chakra hoort: reuk. We doen houdingen die de verbinding met de aarde versterken, stampen, stevig staan, de boomhouding (wortels maken). We koppelen het chakra aan een goede eigenschap die bij het chakra hoort, zoals: zekerheid, vastberadenheid, zelfvertrouwen. In de eindmeditatie versterken we de verbinding met de aarde, zodat ons gevoel van veiligheid versterkt wordt.

Elke les zal er een ander chakra behandeld worden! Je kunt je kind los aanmelden voor deze lessen, de kosten zijn € 8.00 per les.

 


 

© 2018 - Maureen Engelenburg, Gediplomeerd Masseuse