Welkom bij Body Glow!

Bij Body Glow kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Bijna dagelijks worden bij ons zowel ‘s ochtends als ‘s avonds yogalessen gegeven en tevens kunt u heerlijke ontspannen massages inplannen.

U kunt bij Body Glow terecht voor een bezoekje aan de zonnebank,  en voor diverse yoga en meditatie lessen die in verband staan met je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De diverse massage behandelingen die te boeken zijn kunnen zowel klachtgericht als ontspannend zijn, net wat u op dat moment nodig heeft! Bij Body Glow geven wij u persoonlijke aandacht en de behandeling die bij u past!

Voor de groepslessen yoga kunt u zich bij ons aanmelden voor een gratis proefles. Als u besluit u aan te melden betaalt u  € 32,50 per maand voor een les per week, of € 50,00 voor twee lessen in de week.

Body Glow is gevestigd op Zeevangstraat 1, 1441 WZ Purmerend. U kunt bij Body Glow een telefonische afspraak maken van ma. t/m vr. van 09:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur  via tel: 06-40149957. Of via info@bodyglow.nl

 

Volg jij onze facebook pagina’s al?

Facebook Bodyglow

Facebook Bodyglow

Bodyglow yogashop

 

 

© 2019 - Maureen Engelenburg, Gediplomeerd Masseuse