Door Yoga ben ik me meer bewust geworden van mijn lijf en geest.

Door Yoga ben ik me meer bewust geworden van mijn lijf en geest. Na een aantal tropen jaren ging langzaam mijn kaarsje uit. Door de yoga heb ik geleerd goed naar mijn lichaam te luisteren en wat vaker de harde schijf tussen de oren even “leeg” te maken. Ik heb meer rust gevonden door het “moeten” los te laten en meer te genieten van wat er is.

Goeie sfeer in de groep en in de lessen

Ongeveer 3 jaar lang heb ik yoga-les gehad bij Bodyglow, dit is altijd supergoed bevallen. Goeie sfeer in de groep en in de lessen, leuke mensen en een niet al te grote groep met persoonlijke aandacht voor je houdingen. Ik ben helaas verder weg verhuisd waardoor ik ben gestopt met yoga bij Bodyglow. Zeker een aanrader als down-to-earth yogaschool, voor iedereen – jong en oud, beginner of ervaren!

Je voelt je als herboren!

Maureen ken ik al vele jaren en al die tijd heb ik van haar massages mogen genieten. Niet alleen ontspannende massages, maar vooral ook massages waar je lichaam zich beter door gaat voelen. Tot in de kern de probleem plekjes weten te vinden en te behandelen is één van de fantastische talenten van Maureen.

Je voelt je als herboren!

Ook de yogaweekenden zijn een echte aanrader.

Wat voel ik me toch altijd welkom en wat worden er gevarieerde lessen gegeven. Er zit spirit en passie in dit bedrijf. Ook de yogaweekenden zijn een echte aanrader. Goed verzorgd en de begeleiding is ook top. In goede handen ben je bij Bodyglow, want ze bieden ook superheerlijke massages. Top dus.

Ook fijn voor bekken- en rugklachten!

Sinds kort gestart met zwangerschapsyoga. Goede focus op je individuele zwangerschap en of er klachten zijn. Voor de les begint eerst even een rondje hoe het met je gaat. De yoga zelf is voornamelijk bedoeld om de spieren op te rekken en soepel te houden. Ook fijn voor bekken- en rugklachten! Ik ga hier de hele zwangerschap en erna van genieten.

De yoga geeft mij een hele prettige combinatie van beweging en rust

Sinds enige jaren doe ik met veel plezier aan hatha yoga via Bodyglow. Normaliter ben ik geen sport liefhebber maar juist door de fijne manier van lesgeven, inzicht geven in jezelf en je eigen lichaam blijf ik na jaren genieten van de lessen. De yoga geeft mij een hele prettige combinatie van beweging en rust die ik op geen andere manier heb ervaren.

Begonnen met Yoga (Hatha en later ook Yin) beide heerlijk.

Ik ben al jaren klant bij BodyGlow.
Begonnen met Yoga (Hatha en later ook Yin) beide heerlijk.
Ontdekt dat ze ook massages doen: ben bij alle masseurs geweest, ze hebben allemaal hun eigen aanpak, maar bij allemaal is het heerlijk! Ik ga gemiddeld om de 2 weken om mezelf te verwennen.
Inmiddels ben ik ook meerdere keren mee geweest met het Yoga-weekeind in de Ardennen. Altijd weer lekker en relaxt.
In september 2017 ga ik mee met de eerste Yoga-week; ik ben benieuwd hoe dat zal zijn, een hele week Yoga in de Ardennen, maar het kan niet anders dan ook weer heerlijk zijn!

Ik doe zwangerschaps yoga bij bodyglow en ik vind het heerlijk!

Ik doe zwangerschaps yoga bij bodyglow en ik vind het heerlijk! Komt lekker tot rust in een ongedwongen sfeer! Professionele begeleiding, uiterst vriendelijke mensen die echt weten waar ze het over hebben. Ik ga altijd heel graag naar bodyglow! Echt een aanrader!

De yoga oefeningen bij Maureen waren heerlijk ontspannend.

De yoga oefeningen bij Maureen waren heerlijk ontspannend.
Ik veranderde in een rubberen veer.
En mijn ademhaling werd dieper en rustiger.
Over de opbouw is goed nagedacht ;Ontvangst-Oefening-Ontspanning.
En tijdens de evaluatie een kopje thee.
Heerlijk hoor…

heel interessante en inspirerende lessen

Een chakra cursus… eigenlijk wist ik niet waar ik aan begon. Het blijken heel interessante en inspirerende lessen te zijn.

We leren dat chakra’s veel invloed hebben op het dagelijkse leven en op ons lichamelijke en emotionele welzijn. Het is fijn om daar samen over te praten en situaties te herkennen die ontstaan doordat een chakra niet in balans is. Iedere week krijgen we een huiswerkopdracht; heel leuk om te doen .
De chakra cursus is een inspirerende manier om bewust te worden van jezelf.

Erg leerzaam en vooral heel leuk om te doen!

Naast yoga volg ik nu ook de chakra cursus bij Body glow. Het is ongelooflijk hoeveel kennis Maureen ook hierover heeft en met hoeveel enthousiasme ze dit aan ons overbrengt. Elke week wordt een ander chakra behandeld en bij elk chakra horen een andere meditatie en oefening. Erg leerzaam en vooral heel leuk om te doen!

Het was een heel inspirerend weekend.

Afgelopen weekend ben ik mee geweest met het yoga weekend. Maureen had deze georganiseerd. Dit was een groot succes. Het was een heel inspirerend weekend. We hadden een hele leuke groep die vanaf hét begin al een grote familie leek, alsof we elkaar al jaren konden. Dit kwam mede door de yoga lessen en meditatie. Doordat je samen yoga doet doorbreek je veel. Er was veel saamhorigheid en respect voor elkaar. Iedereen hielp elkaar, het was hartverwarmend. Dit kwam ook mede doordat Maureen overal voor open staat en het allemaal zo goed onder woorden brengt.

Het was een zeer ontspannen en leuk weekend en ik kan het iedereen aanraden om de volgende keer ook mee te gaan.
Tot volgend jaar.

Yoga ik zeg doen voor jong en oud.

Yoga had ik veel eerder moeten doen! Inspannen en ontspannen in een les tegelijk. Fijne docent en mede yogies. Elke week weer en als het lukt ook thuis aan de gang. Yoga ik zeg doen voor jong en oud.

Ik heb meerdere massages bij Maureen ondergaan die heerlijk ontspannen waren.

Ik heb meerdere massages bij Maureen ondergaan die heerlijk ontspannen waren. De laatste tijd ga ik wekelijks naar haar toe voor een combinatie behandeling van buikmassage en voetreflex. Dit is om de darmen weer te stimuleren om beter te gaan werken. Ik heb namelijk al een tijd last van (steeds) verstopping. Dit is erg vervelend en ik heb al eens geprobeerd met medicatie van de huisarts (zakjes), maar dat heeft onvoldoende effect gehad. De behandelingen die ik nu onderga, hebben mijn darmen gestimuleerd om beter te gaan werken. Ik merk nu na ca. 10 behandelingen dat mijn darmen veel beter functioneren, doordat de ontlasting zachter is. Daardoor heb ik veel minder last van verstopping. Dit geeft ook een positief gevoel op mijn humeur, ik voel me beter in balans komen. Voor mensen die ook last hebben van verstopping en er graag vanaf willen, zou ik de combinatie behandeling bij Maureen aanbevelen! Ook voor andere massages kun je er terecht, die heerlijk ontspannen zijn voor lichaam en geest!

Ik ervaar de massages van Maureen altijd als zeer ontspannend en aangenaam.

Ik ben in februari dit jaar voor het eerst bij Maureen geweest voor een ontspanningsmassage. Sindsdien ga ik regelmatig naar haar toe. Ik ervaar de massages van Maureen altijd als zeer ontspannend en aangenaam. Als het zou kunnen zou ik het liefst iedere week bij haar langs gaan voor een ontspanningsmassage!

Ik ben met yoga begonnen om het even te “proberen” en ben nu echt “verslaafd”.

Ik ben met yoga begonnen om het even te “proberen” en ben nu echt “verslaafd”. Het is erg leuk om thuis ook te beoefenen en merk zowel geestelijk als lichamelijk vooruitgang. Een aanrader voor jong en oud!

Ik kan zowel de massages als de yogalessen van Maureen aanraden.

Ik kan zowel de massages als de yogalessen van Maureen aanraden. Ik ben zeven maanden terug begonnen met de yogalessen, omdat ik last had van spasmes aan mijn handen en nek. Ik zocht een sport wat toch goed is voor je lichaam, maar niet zo intensief is als de sportschool. De yogalessen hebben mij goed geholpen in het vinden van rust, maar ook het bewust worden van mijn lichaam en vooral de verkramping van diverse spieren in mijn lichaam. De yogalessen bestaan uit een fysieke gedeelte, wat gericht is op het creëren van flexibiliteit in je spieren en daarnaast het streven naar rust in je hoofd door de les te eindigen met een meditatie. Yoga is ontzettend leuk maar vereist ook geduld en dat probeer ik nog steeds te leren. Geduld om je lichaam op eigen tempo de spieren te laten oprekken. De massages van Maureen zijn tevens heerlijk. Ze is open in haar communicatie, waardoor ze goed afstemt op jouw wensen. De thaise massage is echt een aanrader.

Ik vind de kind & ouder yoga erg leuk om te doen

Ik heb zowel de hatha yoga als de kind & ouder yoga bij Maureen gevolgd.
Ik vind de kind & ouder yoga erg leuk om te doen ,omdat je een uur lang samen met je kind bezig bent met de verschillende houdingen die op een speelse manier worden geleerd. Toen mijn zoontje van 3 thuis kwam na de les zei hij kijk papa ik heb yoga gespeeld en deed de hond houding. Ik merk dat hij het heel leuk vindt, als hij even zijn aandacht kwijt is in de les laat Maureen hem ook even gaan hij komt dan vanzelf weer mee doen. Maureen is erg leuk met de kinderen en geduldig. Zeker voor herhaling vatbaar als deze 4 lessen afgelopen zijn, op naar maart!

Ik raad het iedereen aan.

Maureen heeft genezenden handen. Ik met mijn rugklachten voel echt verlichting. Ik hou van stevige massages en vakkundig advies en dat vind ik bij bodyglow. Ik raad het iedereen aan. Heb veel ervaring met masseurs die geen voldoening gaven maar bij bodyglow vind ik die wel . Ga zo door

Als je op zoek bent naar ontspanning zijn de meditatielessen zeker een aanrader!

Sinds augustus is de woensdagavond het rustpunt in de week. Heerlijk een uur meditatieles volgen bij Maureen. In een zeer ontspannen sfeer je meer bewust worden van je lichaam en rust vinden in je hoofd. In de afgelopen maanden merk ik dat het ontspannen steeds beter lukt en helpt het ook om dingen los te laten en te verwerken. Als je op zoek bent naar ontspanning zijn de meditatielessen zeker een aanrader!

Ik ben nu ook de yogalessen gaan volgen, wat mij zichtbaar goed doet.

Mijn eerste kennismaking met Maureen, is dat zij mij een aantal keren een rug/schouder/nekmassage heeft gegeven. Een fijne ervaring niet alleen vanwege de massage maar ook omdat we fijne gesprekken hadden.
Ik ben nu ook de yogalessen gaan volgen, wat mij zichtbaar goed doet.
Je bent niet alleen goed met je lichaam bezig, maar ook mentaal gezien is het heel positief, doordat eventuele spanningen en onzekerheden beetje bij beetje weggenomen worden. Geweldig!

Ontspannen en met een heerlijk vooruitzicht naar volgende week verlaat ik de zaal.

Mijn eerste les.
Nieuwschierig stap ik het leslokaal in, waar ik meteen al vriendelijk ontvangen wordt door de groep.
Voel me als nieuweling al snel op mijn gemak.
Maureen, vrolijke, rustige vrouw met een lief gezicht gaat, nadat iedereen zijn plekje gevonden heeft in de zaal, van start met de les.
Ik moet mijzelf in posities wringen die ik nog nooit gedaan had,ik voel mijn spieren en mijn hele lichaam trekt.
Pijntje hier pijntje daar maar ik door, Maureen helpt mij door aan te geven hoe ik mijn voeten moet neerzetten en mijn rug meer naar achteren te doen.
Het helpt!
Na het einde van de oefeningen gaan wij op ons rug op het matje liggen Ademhaling,ontspanning beginnend van je hoofd langzaam naar beneden.
Langzaam val ik in slaap.

Na het ontwaken, een heerlijk kopje als afsluiting van de les .

Ontspannen en met een heerlijk vooruitzicht naar volgende week verlaat ik de zaal.

Ik ben bij meerdere massagesalons, maar Maureen is voor mij toch echt de beste.

Ik ben bij meerdere massagesalons, maar Maureen is voor mij toch echt de beste.
Er heerst een relaxte sfeer, je hebt echt het gevoel dat ze er is voor jou (en je klachten) en ze raffelt de massage niet af als de tijd er bijna op zit.
Dat is iets wat ik zelf heel belangrijk vind.
En na afloop voel je je weer heerlijk ontspannen!

Je bouwt spierkracht op, krijgt een beter balans, wordt leniger en het werkt geestverruimend.

Mijn reden om aan Yoga te beginnen was om weer een beetje conditie op te bouwen tijdens een slopend ziek zijn. Nu bijna een jaar verder en volledig gezond kan ik zeggen dat Yoga meer is dan laagdrempelig je lijf herstellen. Het is gewoon dé manier om jezelf te verbeteren, dit maakt het dat elke houding steeds verder verbeterd kan worden zodat het een constante uitdaging blijft.
Zelf had ik gedacht om na een half jaar yoga een “echte” sport te gaan doen, als hardlopen of squashen maar yoga is veel meer. Je bouwt spierkracht op, krijgt een beter balans, wordt leniger en het werkt geestverruimend.
Wat ik zelf erg prettig vind aan de lessen van Maureen is dat ze je geen leefstijl oplegt, ze is reëel en laat je in je waarde. Maureen kan de houdingen goed duidelijk uitleggen zodat iedereen het op z’n eigen niveau kan uitoefenen. Hierin geeft ze iedereen persoonlijke aandacht zodat je individueel groeit zonder jezelf te overhaasten of blesseren.
En natuurlijk doe je dit alles voor een innerlijke rust. En dat merk je tijdens de meditatie aan het einde van elke les.
Dit in combinatie met de leuke groep maakt het dat ik me graag elke dinsdagavond in moeilijke bochten werk.