Met de feet-up lessen leer je op een veilige manier de kopstand en variaties van de kopstand te beoefenen. Ook beoefen je andere Hatha yoga oefeningen met behulp van het voeten-up bankje.

Hoofdstand is ook wel de ‘Koning van de Asanas’ genoemd, deur zijn vele voordelen op lichamelijk en mentaal gebied. Enkele voordelen zijn:

Het stimuleren van de pijnappelklier, hypothalamus en hypofyse. Dit zorgt ervoor dat de andere endocriene klieren gecoördineerd worden en beter functioneren. Het verbeteren de lichamelijke mogelijkheid om homeostase te behouden, in het stimuleren van het zenuwstelsel. Het is de conditie van de hersenen, ogen en oren deur de toegenomen bloeddruk. Het verbeteren van de concentratie en het geheugen. Het is een mentale moeheid, depressie en angsten. Het is de functie van het centrale zenuwstelsel. Het is de conditie van het hart deur de omgekeerde bloeddruk. Het versterkt de spieren in de rug, schouders en armen. Het verbeteren van de bloedsomloop en de circulatie van lymfe in het hele lichaam. Het is de eerste keer dat de uitscheiding van schadelijke stoffen aan.

Behandeling Prijs
Yoga per maand, 1x per week € 35,00
Yoga per maand, 2x per week € 55,00
Onbeperkt lessen per maand € 75,00